Sunkit gästspelar på Erstaterrassen den 18 augusti 2023

Sunkit – gästspel på Erstaterrassen den 18 augusti

Hallå, skulle inte Sunkit ha semester? Nu kör vi ytterligare ett gästspel på Erstaterrassen, denna gång fredagen den 18 augusti. Helt enkelt för att det har varit så underbart roligt när vi kört där tidigare.

Som tidigare meddelats, så tar Sunkit en kort paus över sommaren och det blir inga klubbkvällar på Debaser förrän i september. Vi gjorde ett gästspel hos vår vän, klubbfixaren Elias Åström uppe på Erstaterrassen den 13 juli och den som var där kan nog gå i god för att det var en fantastisk afton! Därför var vi inte svåra att övertyga när vi blev tillfrågade om att köra en kväll till – det blir fredagen den 18 augusti.

Du som inte varit på Erstaterrassen än kommer att häpna över läget; utsikten från Söders förnämsta höjder över inloppet till Stockholm och Djurgården på andra sidan är häpnadsväckande. Hittar du inte till Erstaterrassen? Tänk att du ska ta dig till Ersta kyrka från Erstagatan. Gå igenom portalen till Erstas område och håll dig till vänster om den första byggnaden på vänster hand. Gå mot staketet ut mot fjärden, så ligger terrassen på vänster hand. Om du kommer från Fjällgatan, så finns det en (mycket diskret) trappa upp direkt till terrassen, i hörnet Fjällgatan/Erstagatan.

Vad har du att vänta dig? Udda och bortglömda populärmusik kommer att ljuda ur högtalarna. Vi mjukstartar redan klockan 17:00 och håller på fram till 23:00. Det finns mycket god mat och härlig dryck i baren.

Discjockeyer är Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson.

Vid regn eller annan typ av otjänligt väder, så kommer vi att köra inomhus.

Tid

Fredag den 18 augusti 2023, klockan 17:00 – 23:00.

Plats

Erstaterrassen, Erstagatan 1 (i korsning med Fjällgatan), Södermalm, Stockholm.

Övrigt

Fri entré. Åldersgräns i baren.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *