Sunkit på Erstaterrassen 2023

Sunkit – gästspel på Erstaterrassen den 13 juli

Som tidigare meddelats blir det inget ordinarie Sunkit på Debaser under sommaren. Men vi passar på att gästa Elias Åström uppe på Erstaterrassen den 13 juli. Vågar vi hoppas på en lika magisk afton som i fjol?

Sunkit tar en kort paus över sommaren och det blir inga klubbkvällar på Debaser förrän i september. Men för att inte göra den varma årstiden meningslös, så hoppar vi in och gästspelar på Erstaterrassen torsdagen den 13 juli.

Du som inte varit på Erstaterrassen än kommer att häpna över läget; utsikten från Söders förnämsta höjder över inloppet till Stockholm och Djurgården på andra sidan är häpnadsväckande. Hittar du inte till Erstaterrassen? Tänk att du ska ta dig till Ersta kyrka från Erstagatan. Gå igenom portalen till Erstas område och håll dig till vänster om den första byggnaden på vänster hand. Gå mot staketet ut mot fjärden, så ligger terrassen på vänster hand.

Världens mest udda och bortglömda populärmusik kommer att ljuda ur högtalarna. Vi mjukstartar redan klockan 17:00 och håller på fram till 23:00.

Discjockeyer är Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson.

Tid

Torsdagen den 13 juli 2023, klockan 17:00 – 23:00.

Plats

Erstaterrassen, Erstagatan 1 (i korsning med Fjällgatan), Södermalm, Stockholm.

Övrigt

Fri entré. Åldersgräns i baren.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *