Sunkits julfest den 12 december 2022 med Anna-Lena Lodenius, Fredrik af Trampe, Burt von Bolton och Magnus Ny-Magnum Nilsson

Sunkits julfest den 12 december 2022

Sunkit öppnar dörrarna för julen den 12 december och gästas av Anna-Lena Lodenius och Fredrik af Trampe, laddade till tänderna med julskivor du inte trodde fanns.

Den minnesgode ordningsmannen har säkert ordning på att Sunkit återgått till den klassiska devisen första måndagen i varje månad. Nu är ju inte måndagen den 12 december den första måndagen i månaden december, men det är å andra sidan ingen ordning på oss heller.

Vad som däremot är glasklart är att vi faktiskt kör Sunkits julfest den 12 december 2022. Och då har vi äran och glädjen att gästas av våra vänner Anna-Lena Lodenius och Fredrik af Trampe. De har under många år samlat och spelat upp julskivor som man inte trodde fanns; inte minst har deras kulturgärning resulterat i en rad radioprogram på temat.

Utöver detta ljuvligt juliga inslag, så spelar förstås Burt von Bolton och Magnus Ny-Magnum Nilsson de skivor du inte heller trodde fanns – men lärt dig att älska och önska. Det som världen kallar sunkadelisk musik.

Varmt välkommen!

Tid

Måndagen den 12 december 2022, klockan 19:00 – 00:00. Restaurangen öppnar redan 17:00 för dig som är sugen på att äta en bit mat innan klubben drar igång.

Plats

Bar Brooklyn, Debaser, Hornstulls strand 4, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Hornstull.

Övrigt

18 års åldersgräns, fri entré. Reservation för förändringar.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *