Sunkit på Erstaterassen den 18 augusti 2022 (foto: Magnus Nilsson)

Sunkit på Erstaterrassen den 18 augusti 2022

Sunkit återvänder efter den formidabla succén till Erstaterrassen. Väl mött den 18 augusti inför Stockholms främsta utsikt, då det också blir release för boken Dansbandens skivomslag.

När man arrangerar saker utomhus i Sverige får man ju alltid räkna med möjligheten att man dragit en rejäl nitlott. Men när Sunkit premiärgästade Erstaterrassen i juli stod alla stjärnor i precis rätt positioner – festligt, fullsatt och fenomenalt fantastiskt väder.

Vi hoppas på samma goda tecken när vi återvänder torsdagen den 18 augusti.

Dessutom slår vi våra skivpåsar ihop med Pär Winberg och firar att hans bok Dansbandens skivomslag nu kommit från tryckeriet. Boken är precis vad det låter; en unik samling med de bästa – och kanske värsta – skivomslagen från dansbandens gyllene epok. Det är en bok som vi ser fram emot med stort intresse, inte minst därför att Pär också har intervjuat många av de musiker och skivbolagsfolk som var med när det hände.

Självklart kan du köpa boken (och exklusiva glasunderlägg med motiv från Marillas katalog) på plats och det skulle förvåna om du inte också kan få en autograf i ditt exemplar. Pär har också lovat att köra ett set som gäst-DJ.

Lägg därtill världens mest udda och bortglömda populärmusik ur högtalarna med Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson vid skivspelarna. Vi mjukstartar redan klockan 17:00 och håller på ända fram till 23:00.

Med reservation för förändringar.

Berätta för dina vänner på Facebook att du kommer till Sunkit på Erstaterrassen den 18 augusti!

Tid

Torsdagen den 18 augusti 2022, klockan 17:00 – 23:00.

Plats

Erstaterrassen, Erstagatan 1 (i korsning med Fjällgatan), Södermalm, Stockholm. Du går genom portalen till Erstaterrassen, går runt hörnet efter det stora huset omedelbart till vänster, gå mot vattnet… där till vänster är det.

Övrigt

Fri entré. Åldersgräns i baren.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Sunkit på Erstaterrassen den 18 augusti 2022”

  1. Profilbild för Benny Borg
    Benny Borg

    Det här blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *