Ny-Magnum och Burt kör Sunkit på Debaser

Sunkit – första måndagen i varje månad på Debaser

Sunkit är tillbaka. Klubben som sätter skivspelarens nål mot udda och bortglömd populärmusik förlovar sig med Debaser och väcker liv i ett vägvinnande koncept – klubb första måndagen i varje månad.

Med start den 6 december – Sunkit är tillbaka och vi kommer att vara på Debaser!

Sedan 1996 har Burt von Bolton och Magnus “Ny-Magnum” Nilsson förtrollat – och kanske förfasat – publiken med de främsta fynden från allra längst bak i reabackarna. Sunkit är klubben som med tiden blivit ett begrepp, så starkt att man idag pratar om sunkadelica eller kort och gott “Sunkit-musik”. Smått skruvade låtar med kvaliteter utöver det vanliga. På Sunkit möts outsiders, egenutgivet och svenska dansband från 1970-talet. Kanske är det den vildsinta blandningen som gjort att klubben under 25 år samlat en så ovanligt blandad publik? Här möts olika generationer och bakgrunder i en gemensam kärlek till musiken.

När nu Burt och Ny-Magnum slår ihop sina påsar med Debaser, så väcker man också liv i det gamla vägvinnande konceptet med klubb den första måndagen i varje månad. Enkelt att komma ihåg, mycket tråkigt att missa.

Fotot på Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson och Burt von Bolton är taget av Manuela de Gouveia.

Tid

Måndag den 6 december 2021, klockan 19:00 – 00:00. Restaurangen öppnar redan 18:00 för dig som är sugen på att äta en bit mat innan klubben drar igång.

Plats

Bar Brooklyn, Debaser, Hornstulls strand 4, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Hornstull.

Övrigt

18 års åldersgräns, fri entré.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Sunkit – första måndagen i varje månad på Debaser”

 1. Profilbild för Sonny Thorgren

  Trevligt att höra. Som utsocknes sunkitdiggare önskar jag att det funnes något sätt att vara en del av verksamheten annat än genom att pendla till Stockholm, men man kan ju inte få allt här i världen. Som ägare av cirka hundratusen vinylskivor modell äldre har jag och min fru dock säkert ett eller annat i våra samlingar som ni kan vara intresserade av. Kanske det dyker upp något tillfälle till samarbete framöver, vem vet?

  1. Profilbild för Lars Postner
   Lars Postner

   Blir gärna medlem

 2. Profilbild för Alice Radomska
  Alice Radomska

  Kommentar av Sonny Thorgren??? Så hette väl konstruktören av ett korsord som jag för några år sedan med ackuratess löste och skickade in till någon tidning. Minns inte om jag vann några penninglotter i tröstpris, möjligen. Men namnet känns bekant. Tidningar, tävlingar…? Möjligen en snubbe i trakterna där snapphaneskogen söderut glesnar till äppeldistrikt. Kulturellt sinnad i Sunkits anda, tror jag.

 3. Profilbild för Ahrvid Engholm
  Ahrvid Engholm

  Regeringen har ju – vid tillfällen då den inte är upptagen av att leka Musical Chairs – bestämt om nya ”restriktioner” fr o m 1 dec. Hur påverkar det den som eventuellt vill avnjuta Thore Skogmans poesi på Sunkit? Sådant som:

  Nu vill jag ha medicin, medicin, medicin meddetsamma
  Jag vill bli bra förkylning gör ingen människa glad
  Jämtgubben sitter uppe Åre och fryser
  Han e förkyld och bara hostar och nyser

  –Ahrvid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *