Omslag till den kommande boken Frigjorda tider

Stöd utgivningen av boken Frigjorda tider

Snart trycks resultatet av sju års efterforskningar i svensk porr och snusk – som blev högkultur, och tvärtom. Men boken Frigjorda tider behöver din hjälp för att bli verklighet.

För dig som följer Sunkit och den sunkadeliska kulturen är författarnamnen Martin Kristenson, Anna-Lena Lodenius och Fredrik af Trampe bekanta namn. Nu har trion sammanställt sju års efterforskningar till en bok – Frigjorda tider. Men finansieringen av projektet är inte i hamn och därför har man satt igång en crowdfunding för boken.

Delta i finansieringen på Kickstarter och se till att detta, som det verkar, praktverk ser dagens ljus och bokhandlarnas diskar.

Frigjorda tider – När porren blev kultur och kulturen blev porr handlar om hur bilden – och självbilden – av den svenska synden kom att genomsyra hela samhället, på ett sätt som idag (och kanske även då?) ter sig som ganska absurd. Författarna djupdyker i både populärkultur och samhällsdebatt.

Hur går en crowdfunding till? I det här fallet är du som finansiär med och bidrar till utgivningen – i olika hög grad – och om projektet inte når full finansiering vid insamlingens slut, så går alla bidrag tillbaks till finansiärerna. Givet att man betalar in den summa som krävs för att just få ett exemplar av boken, så kan man ju se det som en förhandsbeställning.

Insamlingen för Frigjorda tider avslutas den 2 augusti 2021.

Vi på Sunkit har inget med insamlingen att göra, men stödjer förstås initiativet.

Stöd projektet

På Kickstarter kan du vara med och finansiera utgivningen av Frigjorda tider och dessutom läsa mer om innehållet i boken.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Stöd utgivningen av boken Frigjorda tider”

  1. Profilbild för joakim
    joakim

    hej det var nog bättre på 70talet kanske.man kunde njuta fritt av sex.nakenbad och exhibitionism var väl mera fritt. både svensk sommar nakenhet och sexuell lust hör ju ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *