Alla utom vi är teveserien som har Jolly, Jolly - Buddy, Buddy som ledmotiv

Jolly, Jolly! Reco får revival i ”Alla utom vi”

Plötsligt ekar outsider-singeln Jolly, Jolly – Buddy, Buddy ur tevens högtalare. Hur kom det sig att en udda singel från 1971 blev ledmotiv i en ny dramakomedi? Henrik Martinell har pratar med Erik Jerka Johansson.

Du känner givetvis till Reco och hans ytterst märkliga singel från 1971 – Jolly, Jolly – Buddy, Buddy. Jag menar, har man hört den så glömmer man den aldrig.

Lika säkert är det att du har sett skådespelaren Erik Jerka Johansson. Hans namn är kanske inte lika känt som hans ansikte; efter att ha medverkat i teater, teveserier och film alltsedan barndomen är hans meritlista som aktör imponerande.

Nu debuterar Erik Jerka Johansson som regissör. Just nu snurrar Alla utom vi, en dramakomediserie med Alba August och Björn GustafssonDiscovery+. Och faktum är att här möts Recos och Eriks vägar. Jolly, Jolly – Buddy, Buddy är helt enkelt seriens ledmotiv och återkommer dessutom som en dramatisk poäng i avsnitten.

Henrik Martinell pratar med regissören Erik Jerka Johansson om Alla utom vi

Vi ska väl inte spojla för mycket – lyssna på intervjun – men så mycket står klart, klubben Sunkit har minst ett omedvetet finger med i spelet.

Alla utom vi hade premiär fredagen den 12 februari 2021.

Foto

Pressbilder från Discovery+ samt singelomslaget till Jolly, Jolly – Buddy, Buddy.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *