Sunkit på Bonden Bar den 6 februari 2020

Sunkit på Bonden Bar den 6 februari 2020

Sunkit är klubben som spelar musik som glömts bort och förträngts, men som funnit nytt liv i nya öron. Den 6 februari 2020 är du välkommen till Bonden Bar i Stockholm.

Du som vill uppleva något utöver det vanliga bör överväga att ta dig an en klubbkväll på Sunkit. Sedan våren 1996 har Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson rotat fram och presenterat guldkornen från loppmarknadernas innersta skrymslen.

Vi spelar nya och gamla fynd från skivspelarna i källaren på Bondegatan 1. Där hittar du oss på den klassiska adressen Bonden Bar. Det är fri entré, men obligatorisk garderobsavgift. Vi håller på mellan 19-01.

Berätta gärna för dina vänner på Facebook att du kommer: Här är en länk till evenemanget.

Med reservation för förändringar.

Tid

Torsdagen den 6 februari 2020, klockan 19:00-00:00.

Plats

Bonden Bar, Bondegatan 1, Stockholm. Närmaste tunnelbana är ungefär hugget som stucket mellan Medborgarplatsen och Skanstull (uppgång Allhelgonagatan). Hyfsat nära även till pendeltågsstationen Stockholms södra.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Sunkit på Bonden Bar den 6 februari 2020”

 1. Profilbild för Fredrik
  Fredrik

  Hej jag undrar hur man får tag på alla de här sunkiga låtarna Du presenterar. Jag fattar ju att du har dem på loppisvinyler och så, men det är svårt att få tag i en hel del sunkig musik på nätet. Om det inte finns på youtube eller Spotify, hur gör man?

  1. Profilbild för Magnus Nilsson

   Hej Fredrik!
   En del finns nog inte alls att få tag på, men ganska mycket finns i vår (första) Spotify-lista. Så småningom kommer en uppföljare…
   https://open.spotify.com/playlist/16rR9mftoVaW3YmTwG9Ftg?si=Y6fjH8_eSAOz3d7pkC5OqQ

 2. Profilbild för Fredrik
  Fredrik

  Jaaa! Den spellistan var ju verkligen trevligt usel. Den tackar vi för! Jag minns ett radioprogram när jag var barn i vilket jag undrar om det inte var folklivsforskaren (etnologen?) Bengt af Klintberg ansvarade för ”musiken”. Kanske gjorde han programmet tillsammans med Lasse O’Månsson. En hel del av låtarna som står omnämnda på denna blogg spelades, det ena värre än det andra. Eventuellt fanns det sedan ett program som hett Låtar vi älskar att hata, också med af Klintbergs musikval. Det borde finnas ett mediearkiv på nätet för pinsam lyssning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *