Sunkit på Södra Teatern (foto: Erik Brodin)

Sunkit på Södra Teatern den 4 oktober 2018

Världens bästa klubb. Säger andra. Döm själv torsdagen den 4 oktober 2018, då Sunkit åter öppnar portarna till Södra Teatern i Stockholm. Gäst-DJ är Niklas Jönsson.

För drygt 22 år sedan såg klubben Sunkit sitt första ljus i en källare på Södermalm. Snart blev det ett svettigt, svajigt stamlokus för unga och gamla som uppskattar arkeologiska utgrävningar i skivhögar som alla glömt bort. Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson levererar högoktanig dansbandsmusik, knastriga kassetter, udda exotica och annan musik som du inte trodde fanns.

Denna kväll har vi glädjen att välkomna Niklas Jönsson som gäst-DJ. Niklas är stammis sedan många år och har gjort sig känd som skaparen bakom en rad spektakulära gitarreffekter och – inte minst – bob hunds elektriska trafikkon. Kanske vi även får höra Thore Skogmans låt Niklas Jönsson?

Välkommen till Sunkit på Södra Teatern den 4 oktober!

Tid

Torsdagen den 4 oktober 2018, klockan 20:00-01:00.

Plats

Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Slussen (uppgång Hökens gata).

Övrigt

Fri entré, 18 års åldersgräns.

Foto

Erik Brodin.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *