Detalj från skivomslag

Sunkit på Södra Teatern den 2 april 2015

Påsken är den högtid som bland annat kan firas på Södra Teatern. Årets skärtorsdag infaller samtidigt med att Sunkit kör klubb i Södra Bar.

I snart 20 år har Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson lyft fram udda och bortglömd populärmusik och spelat skivor du inte trodde fanns för entusiaster i alla åldrar. Många säger att Sunkit är världens bästa och roligaste klubb. De kan ha rätt i det de säger. Även i detta fall.

Ny bok med James Fjong presenteras på Sunkit

Uppdatering: Vi har en nyinsatt programpunkt. I början av kvällen gör vi plats på scenen för en presentation av den bok som snart släpps – av vännerna på Klubb Super 8 – med seriefiguren James Fjong. James Fjong gick på 1970-talet i kioskernas oskyltade tidningssortiment och har med tiden nått underjordisk kultstatus. På Sunkit den 2 april får du träffa förläggaren Erkki Häkli och journalisten Fredrik af Trampe, som berättar om tecknaren Leffe och James Fjongs historia. Samtalet leds av Lars-Olof Lindberg. Boken finns också till försäljning.

Slut upp i Södra Teaterns bar! Upptäck nya värden, nygammal musik och träffa människor du inte visste att du hade så mycket gemensamt med. Du är varmt välkommen!

Evenemanget på Facebook.

Tid

Torsdagen den 2 april 2015, klockan 20:00 – 01:00.

Plats

Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3, Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Slussen (uppgång Hökens gata).

Övrigt

Fri entré. Åldersgräns är 18 år.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *