Omslaget till boken om Lena Junoff

Lena Junoff gästar Sunkit på Södra Teatern den 2 oktober

Premiär för nystart med Sunkit på Södra Teatern den 2 oktober. Då firar vi också att vännerna på Kartago förlag släpper boken Lena Junoff – primadonnan från Hisingen. Självfallet är Lena Junoff själv på plats. Självklart lagar hon snittar. Och sjunger.

Efter några år med endast sporadiska livstecken gör nu Sunkit comeback på allvar. Ny adress är Södra Bar på Södra Teatern, vid Mosebacke i Stockholm, och dagen att hålla i minne är första torsdagen i varje kvartal. Premiär är den 2 oktober.

Då spelar Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson tungt dans- och allsångsvänlig musik på skiva. Bland annat.

Inte nog med det. Tillsammans med Kartago förlag firar vi releasen av boken Lena Junoff – primadonnan från Hisingen. Det är en bok som nog måste beskrivas som det märkligaste projektet sedan Gutenberg uppfann handskfacket. Journalisten Bo Sjökvist och tecknaren Pontus Lundkvist har skapat en seriebok av en researchintervju som blev ett matlagningsprogram som blev en kokbok som blev ren surrealism!

På Södra Teatern får du träffa Lena Junoff och Bo Sjökvist. Lena lagar snittar. Och sjunger. Kom i tid, för det här blir stort!

Tid

Torsdagen den 2 oktober 2014, klockan 20:00-01:00.

Plats

Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke Torg, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Slussen, uppgång Hökens gata.

Övrigt

Fri entré.

Länkar


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *