Sunkit på Läkerol Stockholm Comedy Festival

Nu är det dags. Sunkit tar över Södra Bar under Läkerol Stockholm Comedy Festival lördagen den 8 december. Räkna med skeva skivor, riktiga musiker och överraskningar.

När Sunkit halkade ned i graven förra året så sa vi att vår död skulle vara tillfällig. Vi har behövt ladda batterierna och framförallt hitta på något annat än det vi gjort under 15 år. När vi nu blir en del av Läkerol Stockholm Comedy Festival 2012 är det vårt första evenemang på ett och ett halvt år; och vi ser fram emot det med stor entusiasm.

Södra Bar är navet på både Södra Teatern och festivalen. Under dag två, lördagen den 8 december, tar Sunkit över hela baren och Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson spelar skivor som gudarna vill glömma. Dessutom kommer Sunkit All-Stars att bjuda på inhopp med liveversioner från den sunkadeliska musikskatten.

Eftersom det här är en del av Läkerol Stockholm Comedy Festival så behöver du köpa biljett för en dag (eller två, om du vill förfesta redan på fredagen). Då ingår alltså framträdanden i hela huset med det som brukar kallas för den svenska humoreliten. Bland artisterna som uppträder under den två dagar långa festivalen finns Babben Larsson, Özz Nûjen, Ann Westin, Al Pitcher, Henrik Schyffert, Soran Ismail, Marika Carlsson, Kristoffer Appelqvist och många fler.

Tid: Lördagen den 8 december 2012. Klockan 17:00 – 01:00.

Plats: Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3, Stockholm.

Pris: Sunkits medverkan är en del av Läkerol Stockholm Comedy Festival. Festivalpass , endag: 265 kr (inkl. serviceavgifter), Festivalpass , tvådagars: 415 kr (inkl. serviceavgifter). Festivalpasset gäller som inträde till comedyfestivalens alla scener. Det går inte att boka plats till en särskild föreställning, utan först till kvarn gäller. Men var lugn, det kommer hända roliga saker i hela huset så platser finns.

Gillar du Sunkit? Klart att du ska få rabatt på dagsbiljett! Uppge koden sodrankompis när du bokar, så kostar biljetten för lördagen bara 100 kronor.

Biljetter: Boka dina biljetter hos Södra Teatern.

Foto: Sandra Andersson.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *