Sunkit den 4 april 2011

Den 4 april är inte bara Senegals nationaldag. Anledningarna att fira är många , inte minst därför att det är klubb Sunkit på Bröderna Olssons.

I femton år har Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson spelat skivor från månens baksida i källaren på restaurang Bröderna Olssons på Söder i Stockholm. Vi gör det den första måndagen i månaden och den här måndagen är inget undantag.

Vad vi spelar för musik? Det kan komma som en överraskning. Men ganska säkert är att vi kommer att plocka fram View from Gay Head med Lavender Jane, 15 minuter från Eslöv med Östen Warnerbring och Kär i dig, banan med Kerstin Banana Bylén. Bland mycket annat. Känns som att vi måste satsa lite extra på Yma Sumac också, det var ett tag sedan.

Så ta med ditt goda humör och ”häng med på party”. Vi kör igång klockan åtta och håller på till stängningsdags vid ett.

Tid 4/4 2011, kl. 20:00-01:00.
Plats
Bröderna Olssons Garlic & Shots, Folkungagatan 84, Stockholm.
Övrigt
Fri entré, åldersgräns 20 år.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *