Sunkit den 7 februari 2011

Möt musiken från monsunens mitt när vi blandar blandbanden från billiga backen. Dags igen för klubb Sunkit.

Den första måndagen i månaden associerades förr med att man i Sverige testade det varnings- och informationssystem som går under namnet Viktigt meddelande till allmänheten (VMA) , eller populärt ”Hesa Fredrik”. Sedan 2002 har denna tradition förflackats skändligen, då testet endast genomförs varje kvartal.

Därmed är Sunkit de sista försvararna av fosterlandets främsta kulturyttring; den att lyssna till missljud den första måndagen i månaden. Vi gör det som vanligt på Bröderna Olssons i Stockholm. Från skivspelare förmedlar vi dansbandsmusik från 70-talet, hissmusik, exotica, thai pop; kort sagt varje skön form av sunkadelisk musik. Det kan komma att spelas ovanligt mycket Paul Paljett denna afton, det känns så just nu i alla fall.

Vi som håller i pickupen heter Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson. Sedan våren 1996 står vi bakom norra Europas främsta vattenhål för genial och katastrofal populärmusik.

Du är varmt välkommen!

Tid 7 februari 2011, kl. 20.00-01.00.
Plats Bröderna Olssons, Folkungagatan 84, Stockholm. Närmaste T-bana är Medborgarplatsen.
Övrigt Ålder 20 år. Fri entré.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *