En hälsning från Johnny Bode-sällskapet

Som tidigare meddelats, så har den skabröse schlagerlegenden Johnny Bode begåvats med ett eget sällskap. Vi publicerar här en maning att gå med i just detta sällskap.

Kom med! Dina resurser behövs i spridandet av Johnny Bodes skandalösa arv och minne. Dessutom behöver vi dina pengar! Säg också till alla dina vänner att gå med i Johnny Bode-sällskapet.

Ni kommer nämligen att få någonting tillbaka om ni går med (förutom äran alltså), närmare bestämt möjligheten att komma på föreningens årsmöte med tillhörande brakfest!

Årsmötet hålls i Göteborg på trettondagsafton den 5 januari 2010, kvällen innan Johnny Bodes födelsedag. Vi har hyrt 1700-talsstugan Drottning Kristinas jaktslott på Otterhällan för ändamålet och det kommer att bjudas på diverse spektakel och överraskningar. Dessutom blir det naturligtvis mat, dryck och musik i stora mängder.

Så passa på! Hundra spänn är ett lågt pris för denna storartade möjlighet. Gå genast med i Johnny Bode-sällskapet!

Gör så här: Betala in pengarna på sällskapets bankgirokonto 415-6683, glöm inte att skriva namn och adress.

Länkar


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En hälsning från Johnny Bode-sällskapet”

 1. Profilbild för Anders
  Anders

  Jag skall gärna gå med i Johnny Bodesällskapet eftersom jag tycker att han är en mycket missförstådd kopositör/textförfattare. Han har ju faktiskt skrivit MYCKET mer än Bordellmammas visor. Men varför har ni inget Plusgiro? Jag tänker då inte betala 50:- i straffavgift för att jag inte her bankgiro!!!!!

  1. Profilbild för Magnus Nilsson

   Hänvisar din fråga direkt till Johnny Bode-sällskapet (se länk ovan). Observera att vi bara har skrivit om dem, inte är sällskapet.
   / Magnus, Sunkit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *