Barbados siktade söder om Linköping

På väg mot Skene mötte jag och familjen Barbados kycklinggula buss, straxt söder om Linköping. De färdades alltså i norrgående körfält, och klockan var runt elva på förmiddagen.

En snabb titt på bandets webbplats avslöjar att de kvällen innan spelat i småländska Eksjö och nu ikväll beträder scenen på Hasselbackens festplats i Regna församling i Östergötland.

Bussen såg ut att vara tvättad och i fräscht skick. Storleken imponerar också, det syns direkt att ”här kommer ett band som lämnat släpstadiet för länge sedan”. Ett extra plus måste ges till färgvalet, som känns både kaxigt och marknadsföringsmässigt strategiskt. Man missar inte att Barbados är ute på vägarna.

En lustig detalj: I Eksjö hade bandet just spelat i anslutning till O-ringen. Hasselbackens festplats verkar drivas av Regna IF, vars främsta verksamhetsgren är orientering. Är det en slump eller är Barbados Orienterings-Sveriges gullgrisar?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *